SAMEN NAAR KERST
Zondagavond 24 december – 19.00 uur
Locatie: Gereformeerde Kerk Nijeveen – Dorpsstraat 7

Samen op weg naar kerst. Een beleving voor iedereen met inbreng van jong en oud!

Fenneke Knol heeft een eigentijds verhaal geschreven over een koning die niets meer van kerst wil weten, maar via zijn familie toch weer in aanraking komt met kerst. Ze proberen het kerstgevoel weer terug te krijgen. Dit verhaal is de basis van de kerstviering. Natuurlijk gaan we ook samen zingen. Traditionele kerstliederen, maar ook eigentijdse muziek.

Opnieuw een mooi project opgezet vanuit de gezamenlijke kerken in Nijeveen en Kolderveen. Een grote groep enthousiastelingen is betrokken bij het schrijven van de teksten, het regisseren, het zingen en muziek maken, uiteraard het toneelspel, maar ook het maken van het decor en alle andere organisatorische werkzaamheden. Samen op weg naar kerst!

We kijken uit naar de uitvoering op zondag-avond 24 december. Op deze kerstavond beleven we graag samen met jullie allemaal het kerstfeest. Met spelers van 3 tot 76 jaar oud en hopelijk ook alle leeftijden in de kerk. Van harte welkom!

Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een kop chocomelk of glühwein.

Poster_BeReal_2023