Kerkdeuren wagenwijd open

Vanaf 13 juni ben je welkom in de kerk!
Let op! Maximum 30 kerkgangers
Aanmelden is nodig

‘Hef op uw hoofden, poorten wijd’ (Psalm 24) Eens, als de deuren van de kerk zich weer openen … Ja, wat dan? De coronapandemie heeft het kerkelijk leven flink overhoop gehaald. En het zijn niet alleen de kerkdiensten die noodzakelijkerwijs veelal online gevolgd worden door mensen thuis, ook de andersoortige ontmoetingen en activiteiten zijn in het afgelopen jaar op rantsoen gezet. Maar ‘eens komt de grote zomer waarin zich ‘t hart verblijdt’, zo klinkt een lied. ‘De hemel en de aarde wordt stralende en puur’ – zo blij kan een mens zijn bij de gedachte dat er op een dag voldoende mensen gevaccineerd zullen zijn om elkaar weer onbekommerd te kunnen ontmoeten. Wat zal het fijn zijn om weer samen uit volle borst te kunnen zingen, om elkaar te begroeten met een handdruk, om samen weer gezellig koffie te drinken. Want dat hebben we gemist!

We zijn blij dat je de kerkdiensten weer ‘live’ mee kunt vieren in de kerkzaal. Zingen is nog niet mogelijk en we houden ons strikt aan de geldende corona-regels. Je bent van harte welkom!

Aanmelden via
Betsy Wamsteeker-Kooiker