Op zoek naar nieuwe ambtsdragers

De kerkenraad is op zoek naar nieuw ambtsdragers. Iets voor jou? Laat het ons weten! Het is mooi en dankbaar werk om samen, als kerkenraad en de gemeente daaromheen, iets voor elkaar te kunnen betekenen en onderweg te zijn naar een gezamenlijke toekomst. Een toekomst met God. We hebben een mooie en actieve gemeente met steeds meer jonge mensen die het kerkenraadswerk oppakken. Geweldig. Er gebeurt veel in onze kerk en veel vrijwilligers zetten zich in om er wat moois van te maken. Ook samen met de andere kerken.
.
Oproep om mee te doen!
Dit jaar nemen we afscheid van een aantal kerkenraadsleden. Dat betekent dat we nieuwe mensen nodig hebben. Het gaat om een diaken, jeugdouderling en voorzitter van de kerkenraad. Lijkt het jou fijn om samen met de andere kerkenraadsleden verder te bouwen aan onze mooie gemeente? Laat dan wat van je horen! Of misschien weet je iemand die dit zou willen. Je kunt contact opnemen met scriba Anje Lalkens (06) 125 29 230 of voorzitter Bert Winters Jzn (06) 219 62 147.

.

Afscheid
De volgende gemeenteleden nemen afscheid van de kerkeraad:

• Diaken – Yvonne van der Linde
  • Jeugdouderling – Adriaan Jans Timmer
  • Voorzitter kerkenraad – Bert Winters Jzn

Zij hebben ieder op hun wijze een steentje bijgedragen aan het werk binnen onze gemeente. Heel hartelijk dank hiervoor!