E-Meeting

THEMA: LIEFDESTAAL

De Bijbel staat er vol mee: liefde. Niet voor niets is de samenvatting van de Tien Geboden dat wij allereerst van God moeten houden, van onze naasten én van onszelf. Liefde kent meerdere vormen. Zo zal je je partner op een andere manier liefhebben dan dat je bijvoorbeeld je ouders liefhebt. De manier waarop je iemand lief kan hebben, of hoe iemand jou liefheeft, verschilt per persoon. Iedereen spreekt een eigen taal van de liefde.

Tijdens deze E-meeting gaan we met elkaar de vijf liefdestalen ontdekken zoals Gary Chapman ze beschrijft in zijn boek. Het gaat niet persé om liefdesrelaties, maar om alle relaties die we hebben. Als je de talen kent, helpt dat om jezelf, maar juist ook een ander te begrijpen. Ook gaan we kijken hoe deze vijf talen van liefde rijmen met de liefde tussen God en ons.

We hopen jullie te ontmoeten op zondag 8 oktober. We beginnen om 10 uur met de dienst, maar voor die tijd is er al tijd voor een bakje koffie of thee. Natuurlijk zijn ook de kinderen van harte welkom. Er is oppas voor de jongste kinderen en voor de oudere kinderen is er tijdens de dienst een moment voor een eigen activiteit bij de kinderkerk. Graag tot ziens in de kerk op 8 oktober!

Kijk- en luister hier mee! >>>