Een reis door de bijbel, net even anders ….

Zondag 20 juni is de zondag van de feestweek. Er worden leuke activiteiten georganiseerd door de Oranjevereniging, maar nog steeds wel ‘net even anders’. En ook de kerkdienst is ‘net even anders’, want we gaan de dienst buiten beleven tijdens een wandeling.

Het afgelopen jaar hebben veel mensen actief gewandeld. Genietend van de natuur dichtbij huis. En dat gaan we ook op deze zondag doen. Tijdens de wandeling kom je bordjes tegen met QR codes die je kunt scannen met je telefoon en zo krijg je onderweg filmpjes te zien die gaan over het thema.

We maken een reis door de bijbel en komen personen tegen die ook op reis gingen. We gaan hen ontmoeten en kijken wat we van hen kunnen leren. Denk aan Ruth. Zij ging op reis met Naomi en Orpa. Ze hadden geen makkelijk leven. Ruth koos ervoor om haar eigen land te verlaten en trouw te blijven aan Naomi. De standvastigheid en trouw van Ruth kunnen wij meenemen op onze eigen reis. En zo valt er nog veel meer te leren en te beleven onderweg. Met muzikale medewerking van de kinderen van De Wel en de familie Kolsters.

Gaat je voorkeur uit naar een gewone kerkdienst? Of ben je niet zo goed ter been? Tegelijkertijd met de wandeling is er ook een dienst in de gereformeerde kerk. Deze dienst is online te volgen via de kerkomroep, maar ook mogen er mensen in de kerk (van te voren opgeven).

Muziek en toneel: kinderen van De Wel
Live muziek in de kerk: familie Kolsters

Start gezamenlijke kerkdienst: 10.00 uur online via kerkomroep.nl of in de gereformeerde kerk
Start wandeling: tussen 9.30-10.30 uur bij de gereformeerde kerk

De wandeling is een paar kilometer lang. Tijdens de wandeling vragen we iedereen zich te houden aan de coronaregels. Graag in kleine groepjes meedoen en voldoende afstand houden. Voor de wandeling is het van belang een telefoon mee te nemen met internet en een QR-code scanner.

Wij hebben ontzettend veel zin in de wandeling en de dienst. Graag tot dan!

Namens de voorbereidingsgroep (tentdienstcommissie en E-meeting):
Barbera Kroes, Klaas Knol, Marieke Bakker, Alida Prins en Riëtte Smit

I.v.m. met de gezamenlijke E-meeting van 20 juni geldt hiervoor een centrale aanmelding tot vrijdag 18 juni 18.00 uur bij: Betsy Wamsteeker-Kooiker. Telefoon 0522-492048 | Mobiel 06-27386163 | E-mail: awamsteeker@live.nl

Kijk, luister de kerkdienst mee via >>> deze link