Jongeren aan zet!

Zondagochtend 7 november organiseren we samen met andere kerkelijke groepen een ochtend vol leuke activiteiten en workshops. Het thema deze ochtend is: back tot basic. Wat is ├ęcht belangrijk in jouw leven, wat is de basis. Als de basis goed is kan je daar op verder bouwen.

De ochtend begint om 10.00 uur bij dorpshuis de Schalle in Nijeveen. Na een interessante opening van een ervaringsdeskundige die als dakloze op straat heeft geleefd en weet wat voor hem heel belangrijk was, gaan we zelf de straat op. In groepjes ga je een route lopen met opdrachten tussendoor.

Bij terugkomst in de Schalle kun je na een korte pauze de workshop volgen die jij hebt gekozen. Wat de workshops precies inhouden hoor je de ochtend zelf. Na de workshops zullen we nog gezamenlijk lunchen. Het belooft een interessante ochtend te worden!

Geef je op bij: dinetkreeft@hotmail.com Neem gerust een vriend of vriendin mee

Jeugdkerk Nijeveen