• Datum:
  • Locatie: Geref. Kerk
  • Categorieën:

Welkom in de kerk!

Wat fijn dat we weer met elkaar de eredienst mogen beleven. Je bent om 10.00 uur van harte welkom.

Voorganger: Dominee René Kok
Organist:
Collecte: 1.  2.

We willen stilstaan bij de vraag ‘Kunnen we God wel begrijpen?’ of misschien kun je beter zeggen ‘Hoe kunnen we God verstaan?’. Het zijn de vragen die steeds meer mensen krijgen nu we meer en meer weten waar we denken dat God niet te vinden is. Vervolgens een extra feestelijk deel. We willen afscheid nemen van Yvonne en Bert als kerkenraadsleden en we mogen vier mensen bevestigen: Elly als diaken, Esther en Judith als jeugdouderlingen en Klaas als voorzitter.

Zeker in deze tijden iets om niet als vanzelfsprekend te vinden. We hebben veel mensen in ons midden die meebouwen om onze gemeenschap hier in Nijeveen levend en actief te houden. Dat mogen we vieren en koesteren!

Corona-maatregelen:

• Aanmelden is niet nodig
  • Zingen is toegestaan
  • 1,5 meter regel geldt in de kerk. Er is voldoende om dit te hanteren.

Klik hier om eventueel mee te kijken en luisteren.

20210926 Liturgie rondzend