Dit evenement eindigde op 06 april 2021

De Weg door Jeruzalem: Paaschallenge 2021

In de periode van witte donderdag tot en met tweede paasdag kan iedereen meedoen aan deze challenge! Je kunt deze dagen tussen 11.00 uur en 18.00 uur een route lopen waarbij QR codes je informatie geven. Aan het begin van de tocht kies je 1 van de 4 personen uit en volg je zijn/haar weg door Jeruzalem. Scan ook steeds de code die bij jouw gekozen persoon hoort. Je gaat op zoek naar 9 QR codes, die goed zichtbaar bij diverse adressen te scannen zijn. De start is bij de Geref.kerk (dit is letter L op de routekaart). In dit spel maak je keuzes voor het door jou gekozen karakter. Deze keuzes resulteren in een score, deze vul je in op het scoreblad (dat ligt bij het startpunt ). De challenge duurt ongeveer 45 minuten.

Wat is handig om mee te nemen:

• Smartphone (evt met powerbank)
  • Een QR scanner op je telefoon
  • Een hamer en 10 spijkers
  • Een pen/potlood
  • Scoreblad (bij het startpunt )
  • Post een leuke foto – #paaschallengenijeveen

Kort stappenplan om mee te doen:

• Ga naar de Gereformeerde Kerk (tussen 11.00 uur en 18.00 uur, op 1, 2, 3, 4 of 5 april)
  • Scan 1 van de 4 personen die op het opgehangen papier staan.
  • Maak een foto van de route kaart die er hangt (er liggen een paar exemplaren voor degene die deze nodig hebben).
  • Neem een scorekaart mee (uit de bak)
  • Begin te wandelen en zoek de 9 QR codes
  • Houd je aan de corona regels, raak ruiten en objecten tijdens het spel zo min mogelijk aan, je kunt je handen ontsmetten bij punt 1, 8 en 9

Succes en we wensen jullie een leuke challenge toe!