Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Geref. Kerk
  • Categorieën:

Uitvoering projectkoor ‘Kerst in Europa’

Koor onderleiding van: Johan Rodenhuis
Piano en orgel: Ruth Pos

Het projectkoor Kolderveen heeft dit jaar gekozen voor het thema ‘Kerst in Europa’. Het koor heeft Europese kerstliederen ingestudeerd en probeert in deze donkere
dagen toch wat licht te brengen. Het koor weet zich versterkt door 2 Oekraïense zussen die een paar Oekraïense kerstliederen gaan zingen en ook samen met koor en  gemeente het ‘Stille nacht’. De zussen zingen het in hun moedertaal. Bovendien is er ook veel samenzang van Nederlandstalige bekende kerstliederen. Van harte welkom!

Bijzonderheden
De kerk is in kerstsfeer versierd met o.a. een kerststal. Na afloop is er warme chocolademelk en glühwein terwijl de schapen en hun herders zijn aangekomen. Het geheel belooft een geweldige belevenis te worden. Er worden veel bezoekers verwacht, dus kom op tijd! De entree is gratis, aan het eind van de avond wordt een collecte gehouden.

Projectkoor Kolderveen 
Het koor bestaat dit jaar uit 30 personen, allen afkomstig uit Nijeveen, Kolderveen en Wanneperveen. Omdat het jeugdgebouw in Kolderveen niet
beschikbaar is werd er gerepeteerd in de Gereformeerde kerk. Het koor staat onder leiding van Johan Rodenhuis en wordt op het orgel en de piano begeleidt door Ruth Pos.

Klik hier om mee te kijken en luisteren