Gezamenlijke maaltijd 9 februari a.s. Eet je mee?

Elkaar ontmoeten en samen lekker eten

Gezamenlijke maaltijd – Eet je mee? 

Vrijdagavond 9 februari is er een gezamenlijke maaltijd in de Gereformeerde kerk. Het thema is: Europa. De koks hebben weer hun best gedaan om er iets leuks en lekkers van te maken. Iedereen is van harte welkom!

Geef je snel op zodat we weer samen een gezellige en waardevolle avond met elkaar mogen hebben. Neem ook je vriend/ vriendin of buurvrouw/ buurman mee. Want het is toch heerlijk om samen met elkaar te eten?!

Vanaf 18.30 uur staat er een drankje voor u klaar, waarna we om 19.00 uur beginnen met het eten. De maaltijd kost € 8,- per persoon en voor kinderen € 4,- per kind. Het daaropvolgend 3e kind, van hetzelfde gezin is gratis.

Opgave t/m maandag 5 februari voor uiterlijk 17.00 uur via Hillie Hoekman tel: 0522 492095 / (06) 119 56 760. Mailen kan ook: cornelishillie@ziggo.nl

12 januari, 2024

Thema: Tafel van Overvloed

Op vrijdagavond 18 september is er een gezamenlijke maaltijd gepland. Dit keer is het thema: Tafel van Overvloed. De koks hebben weer heerlijke gerechten bereid. Vanaf half zeven staat er een drankje voor je klaar waarna we om 19.00 uur met elkaar aan tafel gaan. Eet je gezellig mee?

Gezamenlijke maaltijd Gereformeerde Kerk Nijeveen

Kosten

€ 6,- per persoon.
Deze bijdrage kun je op de avond zelf contact afrekenen bij de penningmeesters

Opgave

Stuur een mail naar Hillie Hoekman of doe het opgave-formulier in de daarvoor bestemde bus in de kerk. Graag tot ziens!