Koekjes versieren

Onder leiding van Ritza Kroeze
Datum: 13 april
Aanvang: 19.30 uur

Wat gaan we doen?

Na exact 4 maanden uitstel is het woensdagavond 13 april eindelijk zover, een creatieve workshop onder leiding van Ritza Kroeze van Kunstige Koekjes. We gaan die avond een aantal koekjes decoreren met royal icing (eiwitglazuur) in het thema Pasen. De koekjes zijn al gebakken en de focus ligt op het werken met royal icing in verschillende diktes. Tijdens deze avond wordt uitgelegd wat royal icing is, welk verschillende diktes er zijn, welke technieken er gebruikt worden en hoe icing gekleurd wordt.

Na de uitleg ga je zelf aan de slag met het verdunnen en kleuren van de icing en daarna worden de koekjes gedecoreerd. Aan het einde van de avond ga je met een doosje vol met eigen gedecoreerde koekjes naar huis. Houdt er rekening mee dat het doosje (met koekjes) plat vervoerd moet worden, omdat de icing nog niet volledig droog zal zijn.

Aanmelden
Lijkt het je leuk, geef je dan z.s.m. op Datum woensdag 13 april Start Locatie workshop 19:30 uur gereformeerde kerk Max aantal deelnemers; 20 Opgave verplicht; Geertje de Boer (deboery@kpnmail.nl) uiterlijk vrijdag 8 april. Wij vragen een bijdrage van €5,00 per deelnemer.

Wil je weten welke koekjes er gedecoreerd gaan worden? Kijk dan op Kunstige Koekjes (Facebook) of Kunstige.koekjes (Instagram)