Ervaringen delen in coronatijd!

Doe mee met het ONLINE KERKCAFÉ

Dinsdagavond 3 november hebben we met elkaar ervaringen gedeeld tijdens het ONLINE kerkcafé. Een waardevolle avond waar we elkaar op een nieuwe manier konden ontmoeten. En … dat ging heel goed en was fijn. Volgende maand weer!

Aandacht voor elkaar

We hebben onze zorgen gedeeld over de jongeren, constateren dat het moeilijk is om te zien waar eenzaamheid is of wie dit ervaart, voelen ook een soort rust, vinden het jammer dat we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten, even kletsen in de winkel is er niet bij en ook de kerkdienst wordt gemist. Belangrijk is om aandacht te hebben voor elkaar. Even een belletje, een gesprekje over de heg, een kopje soep voor de alleenstaande buurman of buurvrouw. Denk om elkaar!

Begin december online kerkcafé

We houden jullie op de hoogte wanneer het volgende ONLINE kerkcafé wordt gehouden. Waarschijnlijk begin december. Het zou leuk zijn jou dan ook te ontmoeten. Tot dan!