Oproep van de Voedselbank

In deze coronatijd hebben nog veel mensen het financieel moeilijk. Maar laten we beseffen dat het ons allemaal ook kan overkomen: aankloppen bij de Voedselbank om hulp. Zoals op de website van de Voedselbank staat: In Nederland leeft een toenemend aantal mensen in armoede. Door werkloosheid, gezondheids-problemen, schulden of andere oorzaken. Vaak stapelen de problemen zich op.

Armoede kan iedereen treffen!
Ouuderen, jongeren, alleenstaanden, gezinnen met kinderen, hoogopgeleiden en mensen zonder opleiding.

De Voedselbank Meppel verzorgt elke week voedselpakketten. We gaan richting de zomervakantie en in de zomervakantie is de aanvoer van producten voor de Voedselbank gewoon minder. Daarom deze klemmende oproep: help de Voedselbank Meppel nu aan een buffer, zodat ze ook in de zomervakantie genoeg producten hebben voor de wekelijkse voedselpakketten.

Waar is behoefte aan: pasta’s, rijst, macaroni, blik groenten/soep, droge soep/saus, halvarine, margarine, bak/braadproducten, waspoeder, koffie, thee, koffiemelk, suiker en vacuüm verpakt broodbeleg.

In de drie kerken kunnen de producten voorafgaand aan de dienst worden ingeleverd. Ook kunt u de producten contactloos inleveren bij familie Van Gasteren, Griftestuk 13. Bij de voordeur staat een grijze bak met deksel die regelmatig wordt geleegd.

Namens de klanten van de Voedselbank Meppel, bedankt voor uw steun!